REKLAMLAR
Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı ve Bolu Belediye Başkanlığı tarafından açılan yarışmaya 9 eserle katılım sağlandı. Jüri tarafından yapılan açıklama ile yapılan değerlendirme sonucu ödüle layık eser bulunamadığı açıklandı. Aşağıda jüri tutanağın bulabilirsiniz.
MARKA kalkınma ajansının açtığı hiç bir yarışmaya katılmayın. Emeğe ve sanatçıya değer vermezler. Logo ve slogan yarışmasındaki süreci bir inceleyin ,hak verirsiniz. Tam bir skandaldı.
Haklısınız o süreç bayağı kötü bir süreç oldu, ama sanırım proje azlığı nedeniyle bu yarışmada sonuca ulaşılamadı. Gerçi 1 aylık bir hazırlanma süreci olan ve hiç tanıtımı yapılmayan bir yarışmaya bu kadar başvuru bile çok diye düşünüyorum.