REKLAMLAR
İTKİB ve İDMİB tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen 1.Ayakkabı Tasarım Yarışması sonuçlandı. Ece Vahapoğlu’nun sunduğu gecede finale kalan Azer Bayındır, Elif Gözde Arı, Funda Pehlivan, Ilgın Ütin, Nilgün Altınbaş, Recep Serdar Bozok, Sema Çağlar, Sinem Avcı, Yağmur Caner’in birbirinden ilginç ve benzersiz tasarımları, Uğurkan Erez’in koreograflığında, Merve Büyüksaraç, Tuğçe Sarıkaya, Serkan Tan, Gökhan Albayrak, Sema Şimşek, Ebru Güzel, Merve Karan, Gökberk Çalın ve Kadir Korkmaz gibi Türkiye’nin önde gelen modelleri tarafından sergilendi.
Gecede birinci olan Serdar Bozok ödülünü TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’den, ikinci olan Nilgün Altınbaş İDMİB Başkanı Lemi Tolunay’dan, üçüncü Yağmur Caner’e ise ödülünü Jüri Başkanı Ali Murad Kızıltaş’tan aldı.
Yarışma zenne (kadın), merdane (erkek), filet-bebe (çocuk), çanta (ayakkabı tasarımı ile kombin edilmesi gereken) olmak üzere dört kategoride gerçekleşti.
- Birincilik Ödülü: Serdar Bozok
- İkincilik Ödülü: Nilgün Altınbaş
- Üçüncülük Ödülü: Yağmur Caner